Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

O kvalifikovaném hubnutí během krize.

V tomto článečku bych rád zvýšil kvalifikaci těch, co už mají řemen na poslední dírce od konce a i přes krizi nedokáží zhubnout. Tou první radou na úvod je - neberte si příklad z Rómů a politiků.. Ti první přibírají do rezervy, protože mají pocit, že bude ještě hůř a ti druzí z přesvědčení, že čím bude hůř, tím se budou mít líp a jednou si nechají ty špeky v sanatoriu pro politiky rozpustit a vypustit tak zvanou Cimrmanovou metodou..

Běžný občan má ke zhubnutí během krize dvě skvělé možnosti. Tou první je navštěvovat koutky nezdravé výživy, vytvořené obchodními řetězci pro doprodání více - méně prošlého zboží. U takových potravin je celkem velká naděje, že tělem rychle, a bez zbytečného zastavení, projdou a škody na pupečním a jiném prostoru nenadělají. Tuto dietu jsem nazval pracovně, jako "husitskou" podle obrněných žebřiňáků tehdejších kališníků. Jak se říká, kulka či šíp mezi šprušlemi prošla a škody nenadělala. Tato dieta je taky díky často i více, jak 50% slevě velmi levná, ale vyžaduje stravovat se pokud možno jen doma a člověk se musí smířit s tím, že "Drábkova" důchodu se nedožije..

Ta druhá metoda je vědecká, protože vychází z předpokladu, že když té "svini" v chlívku nedáte nažrat, tak nebude tloustnou, i když se bude v tom chlívku jen povalovat.. Aplikováno na člověka, známá polistopadová rada srandistů, co vydělávali na lidské blbosti... NEŽER!!!!

Ale ono to není jen tak, nic do sebe nenatlačit.. Proto se na to musí vědecky... Než se k tomu dostanu, ještě bych rád přítomné posluchače VŠ hubnutí varoval a zvláště v době krize, aby nepodlehli mediálnímu tlaku na zakoupení drahého placebo efektu v podobě nejrůznějších tabletek, které vám sice zajistí zhubnutí, ale jen vašich peněženek..

Takže, co ke kvalifikovanému hubnutí potřebujeme? Tak především digitální váhu, která je důležitá, jako kontrolní orgán a zároveň působí značně stimulačně.

Další věcí je zrcadlo, ale jen na počátku.. Vysvlečte se do naha, orientačně se zvažte a zvažte i pohled do zrcadla a to jak z anfasu, tak hlavně z boku. Pokud se po zhlédnutí váhy a zrcadla dostatečně vyděsíte může dojít na velmi důležitou část a to na pevné, neochvějné a zásadní rozhodnutí.. (Něco, jako "Leninské" pro přiblížení pamětnickým ročníkům..)

Po tomto rozhodnutí přistoupíme na přesné zvážení své tělesné hmotnosti. Ale opravdu přesné, to znamená, že si ostříháme vlasy, nehty, vyčistíme zuby, vydloubeme šušně, vykoupeme se od nánosu času a vykonáme i tu nejmenší potřebu na WC. Pak se nazí přesně zvážíme a váhu si zapíšeme do deníčku. Takto se budeme vážit každý týden v neděli ráno, před cestou do kostela i před snídaní, aby danné činnosti neovlivnily naši váhu. Taky ze soboty na neděli...raději nic, na to je přece určená středa.. Základem je prostě přesné vážení, které vás musí tak zaměstnat a děsit, že zapomenete časem, že potřebujete jídlo k životu..

Po prvním vážení dojde na redukci stravy a je fakt, že se vám bude snáz dělat, čím nasranější ze své tloušťky budete, proto přechozí body vůbec nepodceňte. Ale pozor, první den bude tělo trochu z té přípravy vystresované a bude vás právem podezřívat, že je chcete připravit o zásoby, které si tak pracně pro sebe vydobylo.. Proto po stresujícím vážení mu určitě dopřejte ještě víc jídla, aby se uklidnilo, že mu špeky nechcete šlohnout.

Nejlepší na dietu je rýže, kolínka, knedlíky, brambory, prostě všechno, co jde spočítat... Vtip je v tom, že tělo si nesmí všimnout, že mu snižujete příděl... A tak u mých pacientů vítězila jednoznačně rýže, protože to mazané mínus 10 zrnek, žádné tělo většinou neprokouklo a nedocházelo tak u něj k tunelování svalů na úkor oblíbených špeků.. Pravda tato dieta je zdlouhavá, ale přesto vede ke svým pozitivním výsledkům. Většinou i výhodně kopíruje zdražování potravin a tak máte pocit, že platíte za ně stále stejně a časem dokonce méně..

Přátelé, za několik roků této diety se dostanete do situace, kdy už přestanete skrz to velké DPH a spotřební daně podporovat bujný život svých politiků a začnete konzumovat už jenom "pránickou stravu" jako Henri Monfort, tedy budete se živit jen všudypřítomnou vesmírnou energií.. A prý je takových mlsounů už víc, hlavně snad v Indii.. Věřte mi, kdo první přejde na mou dietu, má zajištěno, že se zadarmo bude, jako "pránikové", moci jít nadýchat labužnických vůní i v těch nejdražších restauracích a ušetří spoustu peněz za kvalitní jídlo..

Jakmile se však tato "strava" masově rozšíří, buďte si jisti, že politici zdaní i tuto vesmírnou "výživu".. Tak neváhejten a kupte si digitální váhu se zrcadlem. Dokud mám skladem.. :D

Autor: Přemysl Čech | pondělí 23.1.2012 15:56 | karma článku: 13,04 | přečteno: 560x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

Všichni lidé mají nějakou svou víru, prostě v něco věří.. Někdo věří v Boha a jiný věří, že neexistuje. Prostě vše, co nemůžeme racionálně dokázat se stává pouhou vírou.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08 | Přečteno: 126x | Diskuse| Osobní

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

Znáte to, otevřete časopisy, noviny a často i ty seriózní a vykoukne na vás horoskop. Moc nechápu proč. Vždyť logicky vzato tyto horoskopy mají stejnou vypovídací hodnotu, jako kdyby si je vymyslel sám čtenář.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31 | Přečteno: 136x | Diskuse| Ostatní

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

Na tomto světě jsou myslím jen tři "objekty" u kterých není možné změřit jejich kapacitu. Tím prvním je vesmír, tím druhým mozek a tím třetím naše zeměkoule..

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88 | Přečteno: 175x | Diskuse| Osobní

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

Příroda po celou dobu své existence vytvářela tolerantní rostliny vůči prostředí ve kterém se nacházely.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03 | Přečteno: 240x | Diskuse| Životní prostředí a ekologie

Přemysl Čech

O vitamínech a tom ostatním.

Vitamíny jsou důležitá součást našeho života a přesto proti sobě vedou nekonečný boj. A ne tak, že by C vitamin bojoval třeba s B komplexem.

18.6.2023 v 23:03 | Karma: 9,70 | Přečteno: 172x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."