Přemysl Čech

O tom, že ČSSD se asi definitivně zbláznila..

16. 06. 2017 10:20:02
Proklamuje, že by chtěla zvítězit ve volbách, ale kope si do branky jednoho vlastence za druhým.. To už je opravdu na Chocholouška, co oni dělají za šílenosti..

Ta strana je prostě po čistce od jinosměrců plná Sobotků, tedy lidí, kteří prakticky nikdy normálně nepracovali, snad od kolébky chtěli být politiky a taky se jim to podařilo.. Většinu života prožívají po aparátech, sněmovnách, tedy mezi lidmi stejnými, jako oni.. Žijí v obrovské bublině a hrozně se diví, že dobro, které z ní hlásají jim už nikdo nevěří, ani kdyby vyšli před sněmovny či své stranické aparáty a rozdávali peníze.. Nakonec to jim i vždycky šlo, protože nikdy nerozdávali ze svého, ale z toho, co bylo odvedené na daních..

A tak už se ani nedivím, že guru odborů a nepotřebného senátu by chtěl dostat živnostníky do továren, tak jak se to povedlo kdysi komunistům po 48 roce.. A možná, že ty, co budou vzdorovat, by mohl chtít časem dostat i do tepláků..

Pokud bude chtít ČSSD přežít a být zase normální stranou měla by se zbavit těch politiků ze zkumavky, kteří už zastupují jen hlavně sami sebe a vrátit do strany lidi, co v životě i normálně pracovali mimo ty skleníky sekretariátů politických stran a sněmoven..

Autor: Přemysl Čech | karma: 37.10 | přečteno: 1412 ×
Poslední články autora