Přemysl Čech

O tom, že pan Zeman mohl být velmi dobrým prezidentem, kdyby..

18. 06. 2017 17:48:39
Kdyby se jako vždy neobklopil velmi podivnými lidmi jejichž největší kvalifikací je asi to, že mu říkají to, co rád slyší.. A to k jeho, ale ne k jejich škodě..

I když jsem ho nevolil, tak mě v podstatě nějak moc nezklamal, protože je svým způsobem předvídatelný, spíš mám zatím z něj lepší pocit, než jsem si myslel, že budu mít. Podle mě udělal do této chvíle tři velké lapsy během svého výkonu funkce prezidenta, tím prvním byla jeho slavná viróza, tím druhým zatvrzelost v kauze Peroutka a tím třetím a asi největším, ta nedávná nechutná komedie na hradě s panem Sobotkou okořeněná ukázáním berlou kam má jít..

Jinak jeho někdy dost nekritická láska k bonmotům, často nevhodných v dané chvíli mi nijak zase nevadila, každý jsme nějaký a v podstatě se to dalo od něj čekat..

Ale přesto si myslím, že jako prezident neselhal, co si však myslím, že selhávají jeho poradci a ti co se starají o chod hradu a prezidentovu mediální viditelnost.. Myslím si, že kdyby měl kvalitní lidi, co mu radí a to i za cenu, že by u něj upadli v nemilost, tak se mohl vyvarovat mnoha věcí, včetně virózy, nesmyslném lpění na své paměti v kauze Peroutka a hlavně, by nikdy nemohla vzniknout ta ostuda v podobě rádoby ponížení premiéra Sobotky na hradě. Tady selhali prezidentovi lidé absolutně, protože něco takového měli razantně odmítnout a nechystat žádnou ceremonii, když věděli od rána, že pan nerozhodný odvolal, co přivolal.. Mám pocit, většině poradců jde víc o to být dobře přisátí na dobré placené místo, než kvalitně radit, byť za cenu, že by upadli v nemilost.

A co už vůbec nechápu, tak že snad vůbec nesledují sociální sítě a nechávají tam, jako fake profil třeba na Facebooku "Oficiální stránku" dcery pana prezidenta Kateřiny Zemanové, kterou údajně snad před léty založil redaktor z Reflexu J.X.Doležal.. Ty sprosťárny, co se tam jejím jménem píší jsou dost nechutné, ale to poslední už přesáhlo všechny meze slušnosti..

A tohle vyjádření už je pár dnů na facebooku a nikdo z hradního "služebnictva" nic nedělá.. Fake stránka dál žije svým životem a nejhorší je, že spousta lidí si myslí, že tyhle věci tam skutečně píše dcera prezidenta.. A ke všemu tu jde i o nechutnou urážku anglické královny.. Tohle copak hradním podržtaškám nevadí??

Autor: Přemysl Čech | karma: 17.26 | přečteno: 734 ×
Poslední články autora