Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mno, máte tam několik chyb...

1. Křížení nemuslima s muslimkou není možné. Vždy to pak zavání podříznutím krku - nejspíš té muslimky, takže nemuslimovi by vznikly náklady na pohřeb a tak. V případě ateisty hrozí díra v krku i tomu ateistovi. To soudružka Anděla vymyslela hodně blbě...

2. Bohouš nejspíš není schopen vymyslet nic. Leda tak lézt Anděle do zadku, jak odhalily zveřejněné maily.

3. Babiš je schopen vymyslet mnohé, ale často se to nějak točí kolem likvidace toho nejlepšího genetického materiálu - tedy lidí, kteří jsou schopni a ochotni se živit sami, vytvářet pracovní místa a něco užitečného produkovat. V tomto si velmi rozumí s výše jmenovaným, který se zmůže leda na defraudaci poslaneckých náhrad. Jenže soudruzi asi nějak netuší, že zvýšení počtu kontrolních úředníků blahobyt ani dobrý genetický materiál této zemi nepřinese.

2 0
možnosti

Ale nechtel jste napsat, ze Evropsti mladici nemaji zajem o sex a laka je jen Iphon a pc hry.

0 0
možnosti

J97i53ř90í 60N81o59s15e50k

8. 1. 2016 17:02

Podle toho, jak migranti čučí do iPhonu a jdou si jak na procházku, zatímco občasná žena vedle nich táhne tři děti a osm kufrů, tak muslimští mladíci mají zájem jen i pc hry a iPhon a sex, zatímco práce je nezajímá vůbec.

Evropská žena dá stokrát přednost unavenému sic, ale zaměstnanému Evropanovi, který ji nezotročí a nevymění za tři vembloudy :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."