Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Proč by byla prohrou? Je přece jedno, kolik lidí mě zvolí, hlavně že jsem zvolen.

0 0
možnosti
Foto

volit dnes chodí pouze kobliháři, skalní přívrženci a idealisti.

1 0
možnosti

Škoda, že se voliči ANO nepřečetli volební program:

ANO považuje imigrační politiku Unie za principiálně dobře koncipovanou. Nedílnou součástí a podmínkou generování žádoucích důsledků imigrace je úspěšná integrace přistěhovalců do společnosti, která je přijímá. Za takového předpokladu může imigrace přispívat k překonávání negativních demografických trendů (nízký nebo záporný přirozený přírůstek obyvatelstva), přivádět špičkové specialisty nebo naopak obsadit místa, která přestávají být atraktivní pro domácí obyvatelstvo.

http://www.anobudelip.cz/cs/o-nas/program-do-eurovoleb/

1 0
možnosti
IZ

I91v35a49n 95Z48e32l68e46n68ý

8. 10. 2016 19:30

Stydím se, velmi se stydím za výsledky voleb.Nerozumím tomu, jak jsme my Češi hloupí, a volíme toho slovenského stbáka Babiše..Je mi stydno !

2 2
možnosti
SN

:-).....Pane ZElený, klidně se styďte ! Jestli máte trochu ánung o tom, kdo se dostal do registru STB, (když pracoval v Maroku, jako zástupce republiky pro dovoz fosfátů), tak by spíš bylo divné, kdyby se na neocitnul!

Za něj mluví výsledky hospodaření republiky a ty se podstatně zlepšily. Dejte si tam Kalouska, s Hegrem a Drábkem, sekyra 670 miliard, jistě budete spokojen. Nejsem ideolog, ani soudce! Mně zajímají výdledky ! Rv

1 2
možnosti
SN

:-)......Jak zmizel vývěsní štít TOP, pan šlechtic, kterého volili lidé unesení jeho "modrou krví", ten už se vlastně před volbami ani neangažoval, tak jeho pohrobek Kalousek se svou nevábnou minulostí to nezachrání! Lidé nejsou hloupí,(ačkoliv Sobotka by nedoporučoval referendum pro nízkou inteligenci národa), ale zase nemají tak krátkou paměť, aby si nepamatovali, co tady Kalousek za ty roky vládnutí jeho sqadry,(Heger, Drábek a samozřejmě on), napáchal ! R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

K57a89r21e37l 32C23a89c18h

8. 10. 2016 17:58

Vyžírkové se vždy přisají na každý politický subjekt u kterého se dá větřit volební úspěch a tedy budoucí rozhodování o státních financích. To již položilo několik v minulosti vítězných politických stran. Ohlídat to stoprocentně nelze nikdy a tak takový pád, jaký kvůli tomu kdysi zažila kupříkladu ODS, docela klidně může v budoucnu čekat i ANO. Pojistkou proti tomu by měla být nepolitická policie, státní zastupitelství a soudy. Ale není. Myslím si, že Chovancem spuštěná spěšná policejní reforma, měla na propad ČSSD značný vliv, i když nemá s krajskými volbami téměř žádnou jinou spojitost, než náladu voličů. Silně z ní totiž čpěla politická účelovost a to lidem vadí. Takže uvidíme, jaké finanční skandály časem vypuknou v krajích vedených ANO. Lidem totiž daleko méně vadí v politice bohatý podnikatel dávající lidem práci a starající se o budoucnost svých podniků, než chytrák, který vleze do politiky s téměř holým za..em, s cílem se za volební období rychle ekonomicky zajistit na dlouhá léta, i kdyby po něm měla zůstat spálená země.

5 0
možnosti
MD

At mi nikdo nerika, ze inteligentni lide nesli volit. Pokud ne, pak nejsou inteligentni. Pane Kalousek se svoji koalici TOP09 a Zelenych, na Vysocine, je uz jen presmutna postava nasi politiky.

4 0
možnosti
JL

Vidím to tak, že sněmovní volby za rok vyhraje ještě ANO - Babiš bude premiér, pravděpodobně. Pak se ukáže, zda se historicky znemožní, nebo se mu bude dařit. Rozhodne ekonomická situace. Když se budou mít lidi dobře a Babiš to umí prezentovat, že je to jeho zásluha - ostatní strany si moc neškrtnou. Budou jen brbblat, jak to vidíme už pár let u ODS a Kalouska: brbly brbly. To ale lidi moc nezajímá, psi štěkají a karavana jde dál - karavana je teď ANO.

3 0
možnosti
Foto

H77a72n58a 61V47l76k45o31v56á

8. 10. 2016 16:27

S ohledem na skutečnost, že k volbám přišli především důchodci se dá soudit na vítězství ANO - a pak komunistů a ČSSD.

Pokud vím, voliči TOP 09 v mém okolí letos volit nešli a já volila ODS s důvěrou, že už vyžírkové tuto stranu opustili.

1 2
možnosti
Foto

Ale to je chyba TOPky, že je nepřesvědčila o nutnosti jít k volbám, jinak důchodci zrovna ANO třeba u nás až tak moc nevolí, tady u nich vítězí dost tradičně KDU-ČSL. Myslím na Zlínsku..

4 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."