Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Napsal jsem to, jako příspěvek, již pod několik blogů, na tohle téma, ale musím to napsat znovu i sem. Občas mně připadá, že začínám žít svůj život podruhé. Je to zatím takové soft, ale přituhuje. Jen doufám, že natáhnu péra dřív, než bych musel z hu*y vypustit "jó, za komančů, to byla svoboda".

7 1
možnosti
Foto

Ne nadarmo se říká:

Všeho s mírou.

3 0
možnosti
DB

tak popořádku

1) předpisy potřebujeme, jinak by si každý dělal , co chce a to na úkor druhého podle hesla.obchodník.podvodník

2)jste schopen rozeznat odborníka od pseudodoktrora, a jak to děláte?

3)život se maximálně komplikuje a na všechno potřebujeme odborníka..nebo si svou televizi stavíte doma sám, auto si také postavíte sám, a nábytek a vše ostatní, co tak člověk potřebuje si také děláte sám, včetně operace srdce manželky a transplantace ledvin dcery? a pochopitelně neposíláte děti do školy, protože vy jste ten největší odborník a učíte tedy děti sám a to až k doktorskému titulu z jakéhokoliv předmětu,,NEBO VÍTE, že kantor toho umí víc než vy?

4) proč hájíte tupost kuřáků, kteří si s rozmyslem ničí plíce a zdraví... A JEŠTĚ navíc ničí zdraví i těch, kdo kouřit nechtějí...máte právo někomu ničit zdraví jen pro to, že je někdo závislák? takové právo vy obhajujete? a proč?

5)o zdraví dětí se má starat celí společnost...je totiž těžké když rodiče doma říkají ..to se nedělá a všichni kolem to dělají a podrývají tak autoritu rodičů a proto také jsou zákazy prodeje alkoholu a cigaret dětem..ale to je přece správně nebo si myslíte, že je nutné naučit děti se toxikovat již v útlém mládí???

6) změna názvu potraviny by vás neměla až tak rozházet...jestli je tu rum nebo tuzemák může bát každému celkem jedno, především když rum se vyrábí jinak než tuzemák...přesně jako pivo a cider...cider není pivo

7) ohňostroj je jen jednou za čas a všichni to ví a mohou se na to připravit...a nebo prostě jen vydržet..hloupost lidí se ale musí snášet každý den ne jen občas..a co uděláte proti tomu?

8) ano TV a internet jsou jako noviny a papír jen nosiči informací..jde o to kdo a jak tento nosič naplní jakými informacemi...to byste mohl zakázat noviny a knihy...ale to tu už bylo..že někdo pálil knihy ..pamatujete,??

9)islám sám o sob nevadí když kdo na to věří je ochoten se napasovat na naše podmínky života a být jako my a modlit se jen doma, protože víra je ryze soukromá záležitost

2 10
možnosti
Foto

Vážený pane, já sám třeba nekouřím, ale připadá mi divné, když restauracích, kde se nevaří a chodí tam v podstatě jen kuřáci by to mělo být zakázáno.. Jinak víte, že i uzeniny způsobují rakovinu, tak proč je nezakázat taky, alkohol je také droga, tak ho zakažme.. Já nikde nepsal, že nemají být omezení, jaká už stejně byla, cigarety a alkohol se nesměli prodávat dětem už dávno před EU. Zakažme auta, ta produkují zplodiny a způsobují spoustu úmrtí.. Jinak mě islám také nevadí, ale tam, kde je doma.. Ne tady. Tady nikdy doma nebyl.. Tento systém vychovává akorát svým způsobem nesvéprávné lidi, protože na všechno budou čekat návod a dopadne to tak, jako kdysi v USA, kdy museli začít psát do návodu na mikrovlnou troubu, že není určena k sušení koček a pejsků..

11 0
možnosti
PS

Také mám ten pocit. Bohužel.

5 0
možnosti
SN

:-)......Výborně napsáno ! A bude hůř, obojek se utahuje ! TeĎ jsem mluvil se známým, zaplatil za půlhodinovou prohlídku komína 1200 kč. Bydlím v baráku z 50. let, komín jsem si čistil sám, roky bez problémů ! Není to jen otázka dohody mezi mnou a pojišťovnou, pokud bych vyhořel a příčinou byl komín? Je to šílené ! R^R^R^

9 0
možnosti
MT

Autore velká KARMA !R^[>-]

12 0
možnosti
MD

Kdyz vas clovek cte, tak ti darebni komuniste se o sve ovecky vubec nestarali a nechali je, sice v ohrade, ale jinak napospas sobe samym.

4 0
možnosti
JL

Se zvyšováním spotřebních daní a zavedením EET nemá EU nic společného. To je vynález našich domácích politiků. EU třeba požaduje nějakou minimální spotřební daň - jenže my ji máme u různých výrobků mnohem a mnohem vyšší. No a EET nám nepřikazuje ani nedoporučuje nikdo.

1 1
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."