Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji Vám za článek. Už dlouho si říkám, že se nám lehce může stát, že do těch blázinců zavřou nás. V našem vlastním zájmu samozřejmě.

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Královsky jsem se bavil. Je to sice smutné, ale hluboce pravdivé zamyšlení. Karma a R^

2 0
možnosti

R^ Když už jste na to narazil ... u svatebních obřadů bych zakázal ten negenderový dotaz jestli si beru tu ženu za zákonitou manželku ... Tak jen technická. Nevíte, jak ten dotaz dnes zní, když si Pepík bere Fandu, nebo Maruška Boženku?

3 0
možnosti

Dobrý článek člověče! Karma. Vypadá to , že nás ta korektnost a společenské pokrytectví úplně sežere. Přesto doufám, že zdravý rozum zvítězí.

5 0
možnosti

..... se těším,- společná čekačka s babama u felčara na vyšetření prostaty!,- a zejtra si du domluvit termín prevence na gyndu VEU !!!

3 0
možnosti

Neni nad to udelat z chlapu baby a pak obnovit povinnou zakladni sluzbu. Pred tim ovsem vystrojni sklad naplnit manikurami, kalhotkami a sminkami netestovanymi na zviratkach.

11 0
možnosti

J54i18ř53í 72N33o58s26e47k

30. 1. 2017 14:51

Jen se neradujte, že u nás nejsou ty blázince plné, VŠ studenti údajně i u nás vyžadují společné toalety - a vsaďte se, že i kdyby za tím požadavkem šel jen jediný, dosáhne úspěchu, protože všude vládne strach z genderové mafie. Pravda, společné toalety by vyloučily nutnost zařídit třetí toalety pro transgeder, páč taky mají svá práva Rv

11 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."