Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je pravděpodobné, že se v určité době muslimové v Evropě rozštěpí na ty, kteří se trochu přizpůsobili a na ty, kteří zůstanou ortodoxní. A pak začnou bojovat mezi sebou. Je mnoho zemí, kde jsou muslimové rozděleni a bojují mezi sebou po léta.

2 0
možnosti
Foto

Jde hlavně o šíity a sunnity.. Do pohybu na Evropu se těchto posledních létech dali hlavně ti militantnější a méně snášenliví sunnité..

1 0
možnosti

R^ Vidím to stejně. Muslimům se ale nedivím, že využívají naší slabosti. Jen nechápu jak je možné, že máme mezi sebou tolik zrádců !

A ještě citace z jednoho článku: " kvůli úspěchu určité islámské strany v parlamentních volbách a kvůli ústupkům politických stran původního obyvatelstva – umožní, že se islám díky své vitalitě dostane do popředí. Spoléhá se na to, že porodnost Evropanů je tak kriticky nízká a muslimů naopak tak vysoká, že nebude nutné násilné dobytí. Džihád je reálnou součástí života celé muslimské obce. A není to jenom džihád meče, ale i džihád slova, džihád činu a džihád myšlenky a muslim je povinnen ten džihád v nějaké formě celý život provozovat "

Je přece jasné, že muslimové se časem dostanou do vlády, oni vždy volí všichni a jednotně, narozdíl od nás!

5 0
možnosti

někdy je to tak, že někdo je velmi prohnaný využije něčí naivitu a nastrčí ho jako pachatele činu, který sám plánoval a chtěl......

1 1
možnosti

J83a78r52a 49R70a87n98k

26. 3. 2017 23:33

Nevim, proc Vam nekdo dal minus, prispevek je logicky, kdyz daji vestu na dite, ktere musi jit a nekdo to z dalky odpali, ale presne tak fungovala i IRA a ETA, Baader-Meinhof a ostatni krestansti teroriste, nezapominejte ani na Oklahomu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS