Diskuse

O tom, že Sobotka kope hrob Babišovi,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jediný pozitivní výsledek práce amerických poradců byl použitý ukazováček při projevu na jejich sjezdu. Prázdný Sobotka chtěl působit rázně. Je to v podstatě ztracený muž a bohužel se stane socdem také taková. Ve spojení s právníkem, jenž geniálně udělal diplom za 6 měsíců, je to opravdu kombinace k pohledání. Jestli oni vlastně nechtějí půjčku od Babiše, to by pak všechno vysvětlilo!

Ve jménu Lidového domu a jeho záchrany, udělají opravdu "všechno"! Včera, při tiskovce, Sobotka definitivně pod sebou podřezal větev. Žádná varianta jeho postupu s Babišem nemůže pro něj dopadnout dobře. Teď už jde jen o procenta hlasů pro ANO. Já tipuji 35 - 40%. Je mi líto členů a voličů ČSSD. Před jejich očima to duo S + CH vede do absolutní ztráty ve volbách i v ekonomice strany. Kvalitní a charakterní lidé ze strany odcházejí. Potkávám je a oni jen kroutí hlavou. Je to škoda, protože slušná levicová strana je v demokracii nutná.

Jo Sobotko, přišel čas na to, aby ti někdo spočítal všechny podrazy a nepoctivosti, které jsi v politice udělal. Je dobře, že to spočítají jen voliči v myslích. I tak to pro něj bude trest hrozný, protože být sesazen ze všech pozic, které zastává, jo to bude ouzko. I když tenhle typ člověka se někde v tichosti "upíchne" a třeba se uplatní poprvé v normální práci. Prý kromě konspicienta (písaře:-/) nic pořádného nedělal.

Jo Sobotko, už nelze říct ani: "Do roka a do dne!" Rok ti už nikdo nedá!

1 0
možnosti
VK

To jsou jen předvolební hrátky. Po volbách se Sobotka pokusí dohdnout s kýmkoliv, je pro ČSSD neštěstí.Paroubek ve volbch získal přes 30% a odstoupil,když nemohl sestavit vládu.Sobotka si to nikdy nepřipustí ,že ČSSD spíš škodí.

4 0
možnosti
Foto

Od reality běžného života odtržený Sobotka se domnívá, že díky tomu, co zde nyní jako "pravý chlap tvrďák" provádí, vyhraje volby.

10 0
možnosti
JJ

Skvěle napsáno.Děkuji.[>-]

8 0
možnosti
Foto

Jistě že to je vzájemný předvolební boj obou stran. nebylo by však na místě, aby začala konat policie a státní zastupitelství a oba orgány jasně řekly, zda se jedná, či nejedná o trestný čin? Samozřejmě i s tím, zda se jedná o trestný čin podle zákona, či zda jde o politicky nepřijatelné jednání? I když vím, že morálka je v tomto státě, zejména v jeho špičkách věcí dost opomíjenou.

2 0
možnosti
Foto

To je právě ono.. Proč to "vyšetřuje" Sobotka a ne ti, co jim to náleží?

11 0
možnosti
JV

J48i14r65i 71V38r19a67b45e81c

27. 4. 2017 18:09

V jiné zemi by už stál Babiš dávno před soudem. No od EU dostane ještě přes prsty.

6 11
možnosti
Foto

I11v77a26n 46M69a71r46e31k

27. 4. 2017 19:55

Omylem jsem Vám dal "+" p.Vrabče , omlouvám se .R^

0 1
možnosti
AR

Věříte skutečně tomu co píšete??

3 1
možnosti