Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

Takže novinář který celé roky slouží Babišovi a píše dehonestující články na soupeře je v tom taky zapletený. O obsahu se samozřejmě nezminujete. Právě se uvolnili v mf dnes místo. Byl byste nejlepší uchazeč.

0 2
možnosti
Foto

V této zemi se právě novináři dají nejlépe koupit.. Ten rozhovor vedl aktivně ten redaktor, Babiš odpovídal dost bezmyšlenkovitě, jako že by se to nemělo teď zveřejňovat, vůbec to nevypadalo na nějaké zadání od něj, ale o iniciativu redaktora.. Dobře si to poslechněte.. A pak, kdo to mohl nejlépe nahrát, jako ten novinář?

1 0
možnosti
JS

Pokud má ČSSD rozum ( o čem se ovšem dá s úspěchem pochybovat ), tak se Sobotky musí zbavit co nejdříve, minulý týden bylo pozdě. Jeho neschopnost je již do očí bijící.

3 0
možnosti

Je to tak. A víc, než nejtrapnější už být nemůže.

2 0
možnosti
JV

Sobotka to dělal amatérský. A teď mu nic jiného nezbývá, Zeman a Babiš na něho vyšili podraz.(Ti dva jsou na podrazy experti)

0 0
možnosti
Foto

No, vidím to poněkud jinak.

Ne, že bych jakkoliv Sobotku uznával, naopak, je to téměř esence neschopnosti.

Ale když si z odstupem promítám celý běh událostí, tak začínám mít pocit, že by se Sobotkovi mohlo podařit poněkud se vymanit z té hromady exkrementů, do níž dobrovolně vlezl a obrátit zbraně samolibého tandemu Zeman - Babiš proti nim.

Nemyslím, že by z toho mohl vytěžit voňavkárnu, na to nemá, ale částečná očista se může zadařit.

Naopak tandem by mohl splakat nad výdělkem.

0 2
možnosti
Foto

Tak může se stát, ale Zeman si už tu touhu být prezidentem splnil, tak myslím, že by to nebral až tak tragicky, kdyby nebyl zvolený a Babiš se může vrátit k podnikání a řídit tu stranu za zákulisí.. Ovšem nejdůležitější není, jak to teď vypadá, ale jak dopadnou volby. Kdo na tom vydělá a kdo prodělá.. Nehledě ne to, že Zeman má lepší spojení na Chovance, než na Babiše.. :-)

0 2
možnosti
EH

Jde vidět, že Babiš v té politice neumí chodit. Nedával si pozor na jazyk a teď se diví, že byl odposloucháván. Nevím, co tam hrál za hru, že Sobotku tak pobouřil, ale Sobotka ji umí hrál lépe.

0 0
možnosti
JL

Sobotka mi svým postupem připomíná jednu scénu, kde velitel velí: Palte, nepalte, palte, nepalte....

2 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."