Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajimave, ze nas Cechy pritahuji kriminalnici. I pan Krajinek je popularnejsi nez Sobotka. V to doufa i prezident Zeman. A co Babis. Toho vyhnali z vlady pro jeho Capi hnizdo (A bylo toho po certu vice). Babis se tahal o firmy i s Mrazkem, kralem podsveti. Z toho plyne, ze hrali ve stejne lize. Takze co bych panu Sobotkovi vycetl, presto ze je nas politik, je relativne slusny. Ze nepatri k tem, kteri by si meli koupit papouska a je jich pekna rada, za to prirozene nemuze. (To pro ty, kteri se vyznaji v literature.)

1 2
možnosti

Proč tato země má tak slabé politiky a skutečné kreatury? Jeden byl řízen lobisty, za dalšího řídila stát jeho milenka a Bohuš je tak daleko od běžné reality života, že má na srdci jen svou partaj.To Bohušu rukávy hore a splácet dluh v nějaké luxusní advokátské kanceláři. Vítej vyčištěná, plná nových idejí ODS, ale kristepane co ten jejich Fialka, jak ten se nám vybarví? Jen ho poslouchat je opět ...vše je špatně,s námi bude líp...už kolikrát jsem to slyšel......snad se někdo ukáže..

2 0
možnosti
Foto

Sobotka se nejspíš zhlédl v cimrmanovském pojetí šachu a hrozí hned dvojitým (možná i vícenásobným) šachem. Jenom si neuvědomuje, že tím šachem ohrožuje sám sebe.

2 0
možnosti

..... problém bude v tem, že si ten frajer umanul hrát simultánku,- ale to zvládají enem vopravdoví mistři !,- ...... patem to nehrozí,- mat na všech šachovnicích se stává realitou !!!R^

2 0
možnosti
Foto

Naprostá nula na konci se vyjadřuje, nemohu si pomoci, k dvěma nejvýraznějším osobnostem na naší politické scéně. Ještě štěstí, že nulou nelze dělit.

1 1
možnosti
Foto

I94v48a88n 59M76a91r24e63k

28. 5. 2017 21:11

Tož karma jak vyšitá ! R^ [>-]

8 0
možnosti

Sobotka sní o české politické scéně bez Babiše a Zemana. Jiní jsou realističtější - stačil by jim odchod Sobotky:-)

17 0
možnosti

Faktem je, že z politiky se státníci vytratili - Existuje přemíra politiků ... Uvažuje se pouze do horizontu 4 let . Potom je, logicky těžké, nějaké vize nastolovat ... B.Sobotka spěje k prohře, vše má svůj čas a tempo - tedy přišel čas i pro ČSSD, kdy se musí ponořit do očistné lázně. Toto, je vize má ... :-)

5 0
možnosti

Arogance je parukou k zakrytí duševní pleše.:-/

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS