Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo rozhodli jste v roce 2006, kdy vyhrála ODS, protože slib +1000 Kč k důchodu byl tak lákavý.

1 0
možnosti
Foto

V roce 2006 jsem ještě důchodce nebyl, ale i mezi důchodci je celé spektrum lidí od pravice po levici a je ale fakt, že na peníze slyší většina a nejen důchodců..

0 0
možnosti

Nevím, zda většina seniorů půjde letos k volbám, znám jich několik a ti už rezignovali, nová hnutí se jim nechce volit a těm starým stranám moc nedůvěřují, že bude líp. Dřív tzv. utahování opasků a vidina silné měny jako byla marka,...a sliby - chyby. Všem se nedaří tak, aby jezdili do ciziny, je pravda, že někteří shánějí levnější potraviny, léky apod., proto důvěřivě "naletěli" snadno těm šmejdům. Snad to není jen šetrnost z minulých poválečných dob, kdy byly fronty na maso, lístkový systém přídělový. A mládež VŠ volila dříve TOP pro charisma knížete, nyní se zhlédli v Babišovi, vždyť on je tak úspěšný, že ?:-/ Umí vydělat peníze, je to krátkozraké řešení. Však uvidíme, brzy se dočkáme výsledků.

3 0
možnosti
Foto

Bohužel mám pocit, že vznikne dost patová situace.. Bude to asi složité..:-/

0 0
možnosti

P25e40t55r 19J22í80l13e26k

3. 10. 2017 13:09

Jako také důchodce. Většinu svého života jsem prožil za komunistů, a jelikož mladým nic takového nepřeji, tak půjdu ukázněně k volbám.

Část z mých vrstevníků vzpomíná na ně s láskou a nadávají na současné poměry.

V loni jsem zaslechl dva nadávající penzisty na to, jak je možné, že už v říjnu jsou vyprodané adventní zájezdy do Vídně.

Opravdu asi za komunistů muselo být lépe, neboť si nevzpomínám,že by si tehdy někdo na něco podobného musel stěžovat....

A navíc jak je ten zájezd drahý! Z Pardubic to stojí jako 8 krabiček cigaret!

17 0
možnosti

R^Je to paradox, čím kratší dobu života před sebou, tím větší snaha ovlivnit jeho charakter? Myslím, že možná ne..., nejvíc si přeci vážíme toho, co můžeme snadno ztratit.;-)

4 0
možnosti

Kdysi dávno existovala strana důchodců,tak co jí oprášit, členů by jistě bylo dosti:-)

0 0
možnosti
Foto

ač důchodce, takovou stranu, proboha ne.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS