Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

1.pokud je pravda co říkáte, sedí na hradě člověk, který si z významné státní funkce udělal zdroj vlastní zábavy, kterým upouští svoje frustrace a dává průchod vlastní ješitnosti. Už to je důvod, aby z funkce vypadl co nejdříve.

2.myšlenka, že někdo projeví sympatie člověku jen na základě přemíry kritiky a osočování jinými lidmi je opravdu úsměvná. Takhle se projevují mladiství v pubertálním a postpubertálním věku. Samozřejmě, někomu tento stav vydrží do pozdní dospělosti, ale těch bude malé procento. Zajímavé, jak je tento názor rozšířený, převážně mezi obdivovateli Zemana, nebo politiků s extrémními názory.

0 0
možnosti
MS

Zeman bude podruhé kandidovat a případný mandát přijme, i kdyby ho měli k inauguračnímu projevu donést na nosítkách. Václav Klaus totiž kandidoval taky dvakrát a to je pro Zemana alfa a omega všeho. :-)

1 0
možnosti
Foto

Havel taky, myslím, že i to hraje významnou roli.

Ačkoliv..... Havel byl 3x po sobě.... to by mohl Zeman začít pracovat na změně Ústavy. Jenže.... to by asi musel kandidovat jako mumie.

1 0
možnosti
MB

Na to, že prezident ČR je v podstatě bezvýznamnou figurou bez pravomocí - Tak jeho výkon skutečně uznávám ! Veselí a ostudy nekonečný kopec - fyzikální - geologická pomůcka škol - pode dnem je další dno . Novodobý Travex ! Funguje zcela spolehlivě - Skupina obskurních pescitidů ! Do skupiny patří i bezprověrkový herbicid ! ... :-)

2 0
možnosti
JL

Fanatičtí odpůrci prezidenta Zemana. Již tato věta, by si zasloužila hlubší analýzu.

Chápu-li to správně, každá kritika našeho prezidenta, je projevem fanatismu.

Co v takovém případě je každá obhajoba našeho prezidenta?

A zde jsme naprosto přesně u rčení, kdo s čím zachází, tím také schází.

Aneb boží mlýny melou pomalu.....

7 1
možnosti
Foto

Mohu být odpůrce racionální a nebo fanatický. Ti racionální napíší, co se jim nelíbí a jak by si to představovali jinak a ti fanatičtí ho zesměšňuji přes jeho vzhled, stravování, nemoc, nazývají ho ovarem, přejí mu to nejhorší, co si lze přát, nejednou jsem četl třeba na sociálních sítích, aby už konečně umřel (používají slovo, které nehodlám ani vyslovit), házeli po něm vajíčky a podobně.. Jestli vy si tak představujete demokracii, pak chápu, že nerozlišíte, co je normální kritika a co fanatizmus..

6 0
možnosti
Foto

Tak nějak jsem si myslel, že hlava státu má mít reprezentační funkci naší země navenek.

Dle vás však jeho funkce spočívá ve dráždění obyvatel.

Zajímavá myšlenka.

12 1
možnosti

I23v15o 81Ž20á55č55e78k

11. 10. 2017 17:34

Ale pan Čech nenapsal, že mu to schvaluje.

4 0
možnosti
MT

Pokaždé když pan prezident něco vyvede a lid to komentuje skoro stejně hrubě jako pan prezident, objeví se fanatický příznivec pana prezidenta a se zdviženým prstem říká: "jen nadávejte holenkové, plivejte svou nenávistnou slinu, to panu prezidentovi jen pomůže a přidá mu to nějaké procento navíc!"

Jestli je to pravda, tak pan prezident zvítězí s volebním výsledkem asi tak 130%:-)

2 1
možnosti

I16v50o 66Ž67á63č37e56k

11. 10. 2017 17:07

"a lid to komentuje skoro stejně hrubě..."

Pane Tesaři, pokud by šlo opravdu o LID, tak by pan Zeman neměl žádnou šanci.

Já se s Vámi klidně vsadím, že bude zvolen. A jak už jsem tady jednou napsal: já z toho radost mít nebudu. Nejsem jeho fanda, jen holt vidím věci tak, jak jsou.

1 0
možnosti
BM

Možná že by již nekandidoval, ale on musí. Ale ne kvůli odpůrcům, ale protože jej k tomu nutí ta jeho kamarila na Hradě... Nejedlý, Mynář a spol. Těm jde totiž o hodně a chtějí si ta svoje teplá místečka a mejdany v sídle českých králů co nejdéle užívat...

Jinak, nejedná se o žádný fanatismus, ale o kritiku chování hlavy státu.... Prezidenta Klause jsem také nemusel, ale ctil jsem ho neboť se choval důstojně v souladu s jeho postavením.... Ale když vidím a slyším Zemana, tak je mi trapně...

7 0
možnosti
Foto

Ano a já mu to začínám přát. Aby se tam trápil dalších 5 let a my si užijeme tolik srandy jako už dlouho ne. A bude to mít za trest........;-D

3 0
možnosti
VK

Kdyby měl zbytek rozumu, tak by nekandidoval.

2 0
možnosti

I38v45o 28Ž73á87č25e54k

11. 10. 2017 16:13

Kdyby jeho odpůrci měli zbytek rozumu, tak by mu přestali pomáhat k celkem jasnému vítězství.

1 1
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,03
  • Průměrná čtenost 1411x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."