Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Až se zastaví zadrhnutá deska: s Babišem NE!, s Babišem NE!, s Babišem NE!, bude se vyhodnocovat, co bude dál. Pokud nechají státotvorného Babiše sólo, bude mít do předčasných voleb moc dobře nabito!

P.S.

Celý článek na toto téma:

http://kulhavy.blog.idnes.cz

0 0
možnosti
JL

Kazdemu je jasna nedokomalost volebniho systemu v CR vytvorit pevnou vladu na cele funcni obdobi! "Koalice" je jedno slovo, ktere vytvari jen umelou dobu klidu. Programy stran v tomto stylu vladnuti, jsou rozmelneny, jejich vytvoreni stoji cas, kdy se nic na urovni vlady neresi a hlavne zde neni moznost si pro pristi volby udelat obrazek jak kdo pracoval.

Nebudu zde poukazovat na dalsi nedostatky tohoto systemu. Moje prestava je v systemu, ktery se nazyva "prezidensky". Mnoho z vas bude namitat vytvareni moznosti diktatury jedne osoby. Bude-li vsak system vybudovan ze silnou kontrolou vlady Snemovnou a Senatem, nase republika muze pokrocit vpred. Tento system je zarukou mit organizaci statu jak je nutno. Mala pripominka. Tento system je v cinnosti 230 let v nejsilnejsi prumyslove a politicke zemi sveta. Za tuto dobu se nestalo, ze by se stala diktaturou jedne osoby. Dekuji za pozornost.

2 0
možnosti
JL

Prosim - ne ZE silnou.... ale SE silnou... Dekuji.

0 0
možnosti
ZS

Nebo je zde ještě možnost Babiš + Okamura s podporou 2-3 přeběhlíků z jiných stran, kteří obětují případné znovuzvolení za doživotní přísun kosteleckých uzenin a koblih z Penamu. I takové situace jsme tu už zažili.

1 0
možnosti
JC

Já tedy nevím, ale podle mě je to dané od začátku jasně. Babiš předvede státotvorné tanečky, jakoby zjistí (ač to ví od začátku), že s ním nikdo nejde, kromě SPD, to je 100 hlasů + tichá podpora KSČM ... a je to!

Zdůvodnění je nabíledni, nabízeli jsme, co jsme mohli, ale tradiční strany nás donutily k tomuto řešení...

Je to kampaň a za všechno může Kalousek.

1 1
možnosti
Foto

Já také vidím dvě moznost. Stávající koalice je první z nich. ČSSD má dost lidí na lukrativních místech, aby udělala další chybu a KDU není opoziční stranou. Druhá varianta je ta, že se ANO dohodne s SPD. Zbývající potřebný hlas si takto zazobaná strana vždy najde.

2 0
možnosti
TG

T61o70m76á39š 50G39a97y32e51r

25. 10. 2017 12:24

;-)Tipnul bych si na menšinovou vládu.....

2 0
možnosti
Foto

Možná první pokus bude, ale nedopadne nejspíše dobře..;-)

1 0
možnosti
VM

Docela dobře může fungovat původní trojkoalice. Všichni vědí co od sebe můžou čekat, vědí že když se budou hádat tak akorát naštvou voliče a při úspěšném vládnutí mají zaděláno na úspěšné další volby, což se jednoznačně říci nedá o partajích které budou 4 roky sedět v opozici a jak říká Babiš žvanit o ničem.

6 0
možnosti
Foto

Měly by sice tři hlasy nad sto, ale je to dost málo a hlavně mám pocit, že oni propadli dojmu, že ztratili voliče kvůli tomu, že vládli s Babišem.. A budou mít strach, aby je to nedorazilo.. Akorát, že oni neztráceli ani tak kvůli Babišovi.. Tedy soc.dem. určitě ne, ta ztratila, kvůli mizernému vedení, které vršilo chybu za chybou.. Lidovci v podobě pana Bělobrádka byla zase až tak moc "klidná síla", že to připomínalo stojatou vodu..:-)

5 0
možnosti
Foto

Přemku, zdravim tě, v podstatě jiné varianty taky nevidím. No , necháme se překvapit:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."