Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

ivot ukazuje stále to stejné - Kdokoliv chce uspět - Strana - Hrad, musí zaujmout ty mladé. Klasický problém KSČm, ČSSD a Miloše Zemana. Z kterýchkoliv fotek je vidět pořád to stejné - Obklopen klubem důchodců ! Nic ve zlém změnu je třeba - Toto je např. jasná cesta pro iniciativu Pirátů, vzdělané a rozumné části národa. S Milošem - zpátky ni krok ... :-)

2 1
možnosti
Foto

Když pominu váš problém se splýváním plurálu a singuláru, nemohu pominout obsah.

Osobuje si právo moralizovat jiné za to, že halasně neodmítají činy osob jim neznámých, přičemž se sám práva kritizovat zbavujete používáním triviálních demagogických postupů. Vaše nálepkování, paušalizace, z vás činí osobu nehodnou kritizovat morální přístupy jiných.

Ostatně i bez vašich poklesků byste toto právo stejně neměl, protože svou nevhodnou kritiku opíráte pouze o dílčí informace ze sdělovacích prostředků, aniž byste se pohyboval v jejich okolí a znal blíže jejich názory na zmíněné záležitosti.

Dopouštíte se velmi laciné kritiky, navíc způsobem, který vás činí zcela nepřijatelným.

Přemýšlel jsem, PROČ jste to napsal a napadá mne jediné: slova o tom, že je máte rád jsou licoměrná a nepravdivá a jedná se vlastně o útok na tyto vámi "milované" osoby.

BTW: V házení vajíček na řečníka šířícího lži nevidím nic hanebného. Pravda, shnilá rajčata by byla efektnější, ale je větší problém s jejich sehnáním a transportem. :-)

7 1
možnosti
JR

J45a20n 16R45á98ž

1. 12. 2017 10:44

Jak snášíte fakt, že Vaše názory sdílí jen početně tenčící se klub samozvaných elitářů?

0 0
možnosti
Foto

Nelíbí se mi to označování imaginárních pravdoláskařů a sluníčkářů, kteří jsou v opovržení vás anonymních hrdinů s vysokou školou života. Nikdo z vás nadmíru korektních a morálních autorit nedokáže vyslovit a obhájit si jediné jméno takovéhoto pravdoláskaře. Jen paušalizujete, zevšeobecňujete a vzájemně se hecujete v souhlasném kejhání. Jen si vyrábíte neexistující terče pro svá alibi.

7 2
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."