Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ostatně soudím, že dnes je zpravodajství ČT výcvikovým pracovištěm pro různé mluvčí (např. Plchová, Šticha ), kteří nebo které ani neumějí mluvit, ale Šámal je na obrazovku pustí. Asi má nějaký honorář bokem. Co se nepolitických programů týče, tady souhlasím, že soukromé televize nemají takovou úroveň. Ale chce-li se člověk dozvědět něco o presidentovi, musí přepnout na TV Barrandov.

0 0
možnosti
JP

J30a87n 28P92i25ň80o47s

30. 12. 2017 0:24

Mate nejake dukazy o tom, ze CT nekomu strani? (krome jedna baba povidala) Bohuzel jen dokazujete, ze utok na nezavisla media uz zapocal.

1 6
možnosti
PK

P23a98v44e21l 30K27o21v91á51ř

30. 12. 2017 13:01

Ale ale Piňos - kde žijete?

3 0
možnosti
IM

I48v66a22n 42M96i73n67á82ř

29. 12. 2017 23:07

Na rozdíl od většiny české společnosti je v otázkách islámské migrace - ČT vždy korektně promerkelovská. Nedělá ji nejmenší problém - označit veřejné mínění .. za pravicový extremizmus !

2 2
možnosti
JK

Když to srovnávám s TV Barandov, tak je hned jasné, kde jsou skutečně profesionální moderátoři a hlasatelé. Úroveň pořadů na ČT je hranice která je pro Soukupa nedosažitelná, proto si neodpustí jedovaté poznámky.

Pro mě je moderátorská jednička Daniel Stach, to jak se dokáže připravit na hvězdné hosty v pořadu Hyde Park je obdivuhodné.

Také Moravec je vždy výborně připraven a dost si pamatuje, v pořadu OVM jsou líbivá hesla politikům nanic, pokud neumí srozumitelně mluvit ani o tom, co v politice dělají a nedokáží obhájit svůj názor, pak se ztrapní. Proto řada provolávačů naučených frází do OVM nechce, konfrontace nejsou schopni. Obdivuji ty politiky, kteří dokáží debatu v OVM se ctí ustát a nemyslím si, že Moravec někoho šetří.

Pokud potřebujete komentátora, který úlisně poskakuje kolem politika a nahrává mu na jeho předem domluvené slogany, pak sledujte onu jednu Blbou televizi se jmenovaným koktalem.

3 7
možnosti
DB

říci o někomu že je profesionál ještě neobsahuje vše..........protože existují i profesionálové zabijáci a podvodníci a jak všichni víme i Goebbels byl profesionál..........

a tak skutečnost, že se vám moderátoři ČT zdají být profesionálové nic moc neznamená...........je nutné si všimnout co s tou svou dovedností dělají.........a oni manipulují a to tak dobře, že jste si nevšiml...............protože, kdybyste si všiml, věděl byste to............a rozhodně byste nemohl chválit manipulátory.....

4 1
možnosti
VB

Co je to vyváženost? Co rozdělit vysílací čas na 8,5 mil. dílů podle počtu voličů. Potom si každý vylosuje, kdy bude mluvit a mohl by si říci ve svém čase, co chtěl. To by byla jediná vyvážené TV.

Jinak řečeno, ano některé věci mě štvou, něčemu se TV nevěnuje, něčemu moc, něčemu nesprávně. Svět ale není dokonalý a snaha jej vybudovat končí vždy špatně. Ještě věším bezprávím, cenzurou.....

1 0
možnosti

Otázkou je, proč Česká - tedy jejich - Televize žije touto pekelnou snahou.

0 0
možnosti
MV

Volil jste SPD pocitam?

2 6
možnosti
MH

No Sobotka to byl frajer ten toho ustál jen ty poslední volby tak nějak ne.

0 0
možnosti
Foto

Onose nesmí moc tlačit na pilu... Múže prasknout...Že by to ČTV nevěděla? :-/Rv

5 1
možnosti
LB

Koukám, že co Čech, to mediální analytik :-)

7 6
možnosti
JK

J87a91n 72K68o91z92á96k

26. 12. 2017 0:14

Když si něco platím, tak se taky k tomu mohu vyjadřovat. Když sleduji jak se tam vyjadřují mediální analytici a politologové(pořád ti samí), tak amatéři mají lepší přehled.

16 0
možnosti
SN

:-)......Vystihl jste to perfektně ! Do debat v TV si pozvou, dva stejně smýšlející a současného presidenta a Babiše nenávidějící diskutéry, Takáč se tam natřásá, jak holub na báni,(nesnáším ho od jisté doby), všechno běží podle režie. Oponenta nepozvou. Petránka, který v interview ometl redaktorku, už v TV neuvidíme.

Také si pamatuji, jak se v jakémsi rozhovoru Velebovi dostaly do uší pokyny z režie. Ten se divil a také to dal hned výrazně najevo ! R^R^R^

19 6
možnosti
DB

bohužel máte pravdu............

0 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."