Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

O panu Drahošovi je dlužno mluvit v minulém čase a pokud možno hodně hluboko v minulém čase, protože se projevil jako špatný taktik a mizerný psycholog, když se vetřel takřka do každé domácnosti v Česku v domnění, že tím naváže kontakt s jejími obyvateli, a že ten kontakt mu je přivede k volbám. Skutečnost byla právě opačná, většina lidí považovala jeho vpád za drzost.

Přiznávám, že jsem zvažoval volbu pana Drahoše, ale když se mi začal plést do života na každém kroku, raději jsem vhodil do urny pana Zemana při nejmenším jako menší zlo.

1 0
možnosti
MB

To ani tak nebyla nějaká chyba pana Drahoše ...to strategická byla chyba těch, kteří postavili proti Zemanovi tuto nabídku ...sympatického pána bez politické minulosti, výsledků a zkušeností..

Při vší úctě k panu Drahošovi.. v prezidentské volbě představoval jen líbivou atrapu prezidenta.

Antizemanovci měli zvolit nějakou politicky reálnou osobnost s vyprofilovanými názory a ověřenou historií ohledně schopnosti tyto názory prosazovat. Jenže oni chtěli presidenta přímo k obrazu svému ..bez reálného politického vlivu, nesamostatného, tvárného a ovladatelného.. kterého si budou vodit a hýčkat.. a on jim jejich přízeň bude oplácet..

0 0
možnosti
PV

Na me JD pusobil, jako by delal tu kampan tak nejak po emericku. Vykriky ci velka gesta na podiu, takove to nakrucovani jako krocan na veletrhu. Presto jsem mu to hodil, tyhle veci me neoslovuji, jako me na druhou stranu nevadi, kdyz prezident prelozi sproste slovo v primem prenosu, protoze sproste slovo to bylo uz pred tim v puvodnim jazyce. U mne to MZ prohral tim svym, do posledni chvile "tajnym", kontem na nekampan, jako platce dane, jenz musi dolozit posledni korunu prijmu a vydaju, proste nezkousnu, ze nekdo obchazi zakon.

0 0
možnosti
JP

J47o38s25e50f 72P12e23c34h94a

29. 1. 2018 13:32

Hlavně je velká chyba že skoro polovina obyvatelstva je dementní

0 0
možnosti
JN

J23a36n 17N68o94v87á85k

29. 1. 2018 13:44

Naštěstí jen skoro polovina :-)

1 0
možnosti
Foto

Za velkou chybu pana Drahoše považuji to ,že se silně vymezoval proti Babišovi.Původně jsem ho chtěl volit,bylo mi jedno kdo na tom hradě je. Jsem ale Babišův volič,myslím si ,že ČH je objednána kauza,kdyby nebyla,našla by se jistě nějaká jiná. Napadání Babiše mi to velmi vadilo a dal jsem to Zemanovi. No a takových Babišových voličů bylo hodně.

1 0
možnosti
DB

jednotlivých nedostatk§ či taktických prohřešků měl pan Drahoš děsivou spoustu, proto mne spíš udivuje ten vysoký počet hlasů, který dostal.....svědčí to jen o tom, že obrovská část lidí není schopna oddělit zrno od plev....tedy podstatné od nepodstatného............

ALE tím absolutně špatným stratgickým prohřeškem bylo přecenšní tématu ANTI-COKOLIV...tedy ANTI-ZEMAN......má tosice logickou podporu v tom ,že lid hledá společ ného nepřítele, ale neustálé osočování protihráče v krátk=é době s espíše znelíbí než by se dostalo do podvědomí mozků lidí...........

NAOPAK akce ANTI-BABIŠ se táhne minimáěn 4 roky a to je dost času na to, aby se odpor proti Babišovi dostal lidem do podvědomí.............protože u těch , kdo neumí řídit svou logiku....jako herci, misky, hlasatelky a jim podobní.........dělají rozhodnutí jen a jen ze svého podvědomí..................

1 0
možnosti
IM

I43v17a29n 73M75i60n78á68ř

29. 1. 2018 11:09

Drahoš se však dopustil na ČT - ještě další, osudové chyby. V samém závěru, kdy moderátorka vyzvala oba kandidáty k vyslovení - vlastního poselství k národu, selhaly panu profesorovi nervy. Zneužil této vymezené minuty k osobnímu a hrubému ataku, výhradně vůči Zemanovi.

Skutečnou ironií však je, že jeho neustále zdůrazňovaná důstojnost a slušnost - téměř jediný argument jeho příznivců - proč jej volit .. vzal v tuto chvíli za své.

3 1
možnosti
PK

..ale osobně si myslím, že jen plnil doporučení jeho týmu, pokud né , no tak to je ještě horší varianta,,

2 0
možnosti
LN

L15a42d83a 75N86o41v70a67k

29. 1. 2018 11:00

to je celkem trefné..R^

1 0
možnosti
PH

Pan Drahoš, dle mého, udělal pouze jednu chybu, která mu prohrála volby, a to, že se nechal podpořit panem Kalouskem, a té podpory se nezřekl. Kdyby to udělal, vyhrál by volby. Dokonce v jedné debatě na to přišla řeč, a pan Drahoš odpovědí uhnul. Škoda. Stačilo říci, že si podobné podpory neváží, a vyhrál by. Pana Kalouska většina země nenávidí, takže by onen rozdíl hlasů pod panem Zemanem vyrovnal, a posléze překonal.

0 0
možnosti
PK

,,pozor, zdejší glosařka a blogistka pani Jandová Kalouska miluje, je to chlapák, bo umí dát facku;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LJ

Toto hodnocení je přesné. Karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."