Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborný postřeh (a připomínka). Člověk by se měl stydět hlavně sám za sebe, pokud něco sám způsobil. Anebo něčemu čemu mohl zamezit, ale nezamezil. Jo, ale za poslance - a jiné zástupce, bychom se stydět měli, pokud jsme si je sami zvolili (nebo se alibisticky vyhnuli volbám). Anebo také za dítě, které jsme špatně vychovali. Za autora nějaké hanlivé písně, nebo pamfletu,ovšem nikoliv. Ten ať se stydí sám... Rv;-)

2 0
možnosti
Foto

Karmu dávám, ale bohužel se musím přiznat, že také patřím mezi stydlíny. Nepropadám tomu moc často, ale náhodou se mi to stalo zrovna včera. Na Parlamentních listech byl odkaz na asi padesát let starý Hutkův protestsong Proč? Proto! s aktualizovaným textem proti Zemanovi, Ovčáčkovi a Babišovi. Nevím, jestli Hutka ten text musel sesmolit v nějakém časovém presu, nebo jestli už zesenilněl, ale při poslechu těch kostrbatých a křečovitě trapných rýmů jsem se za něj fakt styděl.

3 0
možnosti
Foto

Teď je oblíbené heslo "kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil".

2 0
možnosti

Mohu zodpovědně před národem sdělit, že celý můj dlouhý život se stydím pouze sám za sebe, dnes naposledy, když jsem vstoupil na váhu...;-D

3 0
možnosti

Krásně formulováno.:-) Stydlíny bychom fakt mohli vyvážet ve velkém.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS