Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A CIA se rozhodla, že mu nepomůže ve volbách senátních. To bude překvapení až rupne i tam. Ten člověk opravdu není soudnej.

1 0
možnosti

:-)......Však byl také za Sobotkou si postěžovat, že ruští hekři, budou ovlivňovat jeho zvolení. Psychopat. R^

4 0
možnosti

J78i62r69i 36T41i26c43h74y

10. 2. 2018 16:11

Premysl Cech! Gratulace vasim rodicum. V dobe Michalu, Patriku, Simonu vam dali prave ceske jmeno!

4 0
možnosti
Foto

četl jsem rozhovor s Drahošem v MF Dnes. Na to, že má jméno obložené tituly, je to chudák. Horáčka, který ho podporoval v rozhovoru shodil až bych řekl urazil. Popřel, že by dal najevo chuť založit politické hnutí či stranu. Není schopen pochopit, že kampaň si prohrál sám. Jemu stačilo v rozhovorech jen v klidu sedět a se soucitem a ohleduplností koukat na Zemana a volby by vyhrál. Jenomže to by musel být pan Někdo a ne slaboch, ze kterého to doslova čpělo při každém projevu.

9 0
možnosti
Foto

A taky měl dost špatné poradce.. Ale slovo chudák bych rozhodně nepoužil. Prostě jen na to neměl.

4 0
možnosti
Foto

S tím, že důchodci nepoužívají maily, máte částečně pravdu, ale rapidně roste počet těch, kteří jsou internetově gramotní a opečovávají si pečlivě svůj facebookový profil. Já třeba komunikuji emailem s řadou důchodců. Ti mají ale takové IQ, že by na na něco podobného neskočili. 2 procentní rozdíl byl ale natolik těsný, že bych Drahošovu kampaň za zpackanou rozhodně nepovažovala.

2 0
možnosti
Foto

Tak já si myslím, že kdyby ji nezpackal, tak ty volby vyhrál..

4 0
možnosti

Jak prof. Drahoš v jednom rozhovoru řekl, při návštěvě v domově důchodců v západních Čechách mu klient vyčetl, že na kampaň použil peníze, které měly jít na lázeňskou péči seniorů, v jiném DD se dozvěděl, že prý by chtěl jako prezident začít stavět domy pro uprchlíky. Klienti domovů důchodců ani nemusí disponovat počítačovou gramotností, stačí "zaručená informace", která cynicky kalkuluje se strachem a neinformovaností.

Stačí občas kouknout do diskuzí na Novinkách, např. čtenář z Třince tento týden tvrdil, že Drahoš si vzal milion korun na kampaň z Nadace pro postižené děti...

Týdeník Reflex podrobně zdokumentoval, jak hnojomety fungovaly a kdo se do nich aktivně zapojil. Úplně stejně by dopadl každý jiný protikandidát Zemana, na každého by se něco našlo...

2 0
možnosti
Foto

No ale to by jste měla napsat panu profesorovi a ne mě, že důchodci nedisponují moc počítačovou gramotností. Mimochodem o tom, co, kde a o kom někdo napsal tento blog vůbec nebyl, tak nevím proč mi to tu píšete..

4 0
možnosti

E-mailová kampaň. To zní stejně uvěřitelně, jako předvolební varování ohledně ovlivnění výsledků zahraničními agenty:-)

9 0
možnosti
Foto

R^R^R^

A proboha, jakou budoucnost? Snad ne politickou? A kdo to za něj bude vymýšlet?

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS