Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, souhlas autore, ale chtělo by to jeden malý zlepšovák. Voličům, co neumí číst, by musel nějaký "pouťový vyvolávač" ve volební místnosti pořád dokola nahlas oznamovat, jak velká čísla ÍKVÉ TYKVE jednotliví kandidáti jmenovitě mají.;-)

1 0
možnosti
MV

Možným řešením by bylo i testování IQ voličů... Něco jako řidičák - umíš a víš - řiď. Nevíš a neumíš - za volant nemůžeš.

0 0
možnosti
MV

Úsměvy nad vašimi texty často střídá obava o to, kolik lidí vaším teorii padne za oběť. Na druhou stranu si člověk zase musí říct, že když působíte radost, posilujete tím světový mír. Možná nevědomky, ale to se cení tím víc.

0 0
možnosti
Foto

Problém je, že někteří politici musí být nadopováni (dle různých zdrojů Coldrexem, dle jiných dokonce kokainem), aby vydrželi sedět půl hodiny před televizní kamerou a nezhroutili se při tom. Pak už je mohou v klidu odnést.

0 2
možnosti
MV

Buďme konkrétnější, Tomáši. Tohle jsem zaslechl o Zemanovi a když ho tak pozoruji, věřím i tomu o jeho plenách. Není to zesmesnovani. Jde o reálnej stav nemocného starého muže podle klasifikace mých přátel lékařů ve službě aktivních více jak 30 let. Buďme stejně "korektní" k Zemanovi, jak on je korektní k nám - obyvatelům země, který prezidentuje a korektní ke svým voličům. Už mě fakt míč nebaví chodit kolem horké kaše, když je na nás tato kaše už skoro dnes a denně kydána. Nepřeju Zemanovi nic špatného, kor v ty kondici, kterou vidíme. Ale preju si, aby už konečně přestal lhát o své kondici. Nejsme blbci.

1 2
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."