Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

...Vojenské záchranné oddíly byly redukovány ze tří praporů na dvě záchranné roty...

1 prápor = 3 roty, teda z 9 rôt to kleslo na roty 2. Otázka je koľko ľudí REÁLNE na tých 9 rotách pôsobilo, aké mali vybavenie a výcvik. A potom koľko REÁLNE ľudí pôsobí na súčasných rotách, aké majú vybavenie a výcvik ...

Pretože moje skúsenosti s ozbrojenými zložkami sú také, že často je menej v skutočnosti viac. Tabuľková neobsadenosť, nefunkčná a zastaraná technika, príliš veľa ľudí v riadiacich a podporných zložkách práporov a rôt na úkor tých výkonných... A ak boli vojenské kapacity redukované a súčasne boli posilované kapacity hasičov, tak v konečnom dôsledku mohla mať reorganizácia kladný prínos.

0 0
možnosti
AN

A83l86e66š 71N41o20v64á69k

3. 4. 2020 11:44

kromě pořadu Šije celá země vznikla aktuálně i show Master šev...

0 0
možnosti
Foto

Civilní ochranu nikdo nikdy nezrušil existuje do současné. Stejně tak sklady CO. Civilní ochrana se dnes jmenuje Krizové řízení a jsou zřízené Krizová oddělení na úrovni vlády až po obce s rozšířenou působností. Sklady CO jsou dnes hmotné rezervy. Epidemii podle zákona od samého začátku měl řídit, tak jak to bylo v minulosti Ústřední krizový štáb a ne Bureš, který způsobil to, co je dnes.

1 3
možnosti
Foto

Jistě, ve velmi zredukovaném stavu existuje a mají ji na starost hasiči.. Ti jistě epidemii uhasí.. A zásoby, co držely hmotné rezervy? Jak vidět skoro žádné pro tuto situaci. Je to systémová chyby z minulosti.

1 1
možnosti
Foto

V případě, že si tento článek přečte šéf ODS Petr Fiala, bude mít opět báječnou příležitost, jak neexistenci CO, tedy Civilní obrany v ČR šéfovi ANO Andreji Babišovi, který podle něj dělá úplně všechno špatně - omlátit o hlavu. A za sebe dodávám, že by bylo docela hezké, kdyby šéf vnitra Hamáček místo svetru a riflí, vystupoval v televizi u pultíku vlády v modrém skladnickém plášti, přepásaného opaskem, s brašnou na plynovou masku přes rameno, na hlavě hasičskou přilbu (mohl by ji občas střídat s přilbou tropickou) a v ruce by měl pan ministr držet halapartnu. !!

0 2
možnosti
Foto

CO existuje. Vyjadřujete se k něčemu k čemu nerozumíte ani za mák.RvRvRv

0 0
možnosti
Foto

Svatá prostoto;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PH

Krade se po celém světě, ale jedno opravdu z předních míst drží pevně ČR.;-D

0 0
možnosti
AN

A76l35e14š 75N93o44v85á13k

3. 4. 2020 11:46

kde je k vidění ta statistika?

0 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."