Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Pan starosta si musel kopnout - aspoň je vidět, co je to za morálního velikána.

2 0
možnosti
SN

:-)......Výborně napsáno! Nedej Bože, aby se tu dostavili diskutéři z Zieglerova článku na stejné tema! To byste nepřežil! Starosta je "hrdina" nové doby. Pokud netahal za minulého režimu kačera, jistě proti tomu režimu tvrdě bojoval! Nebo ne? R^R^R^

3 0
možnosti
PT

P67e63t48r 24T73o70m52e43k

3. 4. 2020 19:05

Zločinec Koněv je pryč a vám to vadí?: O čem to svědčí? Já vám bohužel nemohu napsat soudruhu, protože to bych vás, alespoň podle pana Bangy, urazil. Vaše myšlení ale v každém případě soudružské je. A pomník toho největšího komunistického zločince jménem Stalin, ten byste asi taky neboural.

1 4
možnosti
VH

Vadí Vám ten vtip? (Vám žádné o koronaviru přátelé neposílají?) Nebo, mnohem víc, odstranění sochy a kritika vtipu je jen záminkou?

2 2
možnosti
LH

ještě že se nezneužilo situace, kdepak, to by takovej čestnej starosta neudělal kdepák....to je prostě rovnej chlap.....;-D

9 0
možnosti
Foto

v jeho vlastním zájmu jej dali do izolace, aby se nenakazil:-)

3 4
možnosti
MB

A už jsou tady další oběti viru - Maršál právě padl ! Viník je jasný ! Je to Byl to Franta Sauer Kysela. Bohém, pašerák cukerínu, spisovatel, obchodník se svršky a kdoví s čím ještě. Sdělil, že takto se usnesli tajně Sociální demokraté v Lihovém domě ! Ti manifestovali na Bílé hoře a opivněni se vraceli ! Nestačili zírat - Sauer začal omotávat Koněva a průvod začal řvát: „Jen ho sejmi!“ Ve vzniklém chaosu Foldyna popojížděl na svém motocyklu. I Hrad se ozval - Ovčáček sdělil, že by si sochu vzal domů a konečně by měl řádného chlapa ! .. :-)

4 0
možnosti
JS

Inu pan starosta šestky je korunovanej...

10 1
možnosti
VH

Píšete to špatně. Rozhodnutí sochu odstranit, je rozhodnutím zastupitelstva. Pokud jsou jeho členové korunovaní, je třeba se ptát na voliče.

3 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."