Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Ano,byly doby, kdy bylo Právo seriozní deník, za poslední roky se z Práva stal stejně pochybný deník jako česká televize,nelze věřit ani jednomu.

1 0
možnosti
Foto

Na Sputniku taky psali něco takovýho.

3 1
možnosti
JK

He he, jesli jste čekal v Právu kritiku na Rusko a Čínu, tak to spíš bude Ovčáček prezidentem (zatím je jen třetinovým, spolu s Minářem a Nejedlým).

V tomhle se dá věřit našim tajným službám, zvláště když je náš neviditelný prezident nazval "čučkaři", zarytý a zaplacený obránce Ruska a Číny totiž ví přesně o čem to je.

2 0
možnosti
DR

To je přece jasné, věřte jedině ČT, to je nestrannost a pravdomluvnost sama. A věří ji prý 75% nadšených koncesionářů. R^

3 4
možnosti
DR

Tak o tom, že ji věří i slavná místní grupa Dvořák,Blahová,Korn, Jankovič absolutně nepochybuji. Díky za potvrzení. R^;-D

0 0
možnosti
OP

Napovím: domněnka, že komplexní soubor dat činí sto procent je stejná hloupost, jako že je země placatá. Komplexní soubor dat činí totiž 3987 procent a tak si můžete klidně dopočítat, co všechno okupuje Čína, Rusko, Státy, Emiráty a další a nebylo by od věci nahlédnout, zda nějaké promilíčko-zlomeček neokupuje i český estébáček

0 0
možnosti
Foto

Hm. Já se kloním k tomu, že Právo lže.

3 2
možnosti
JR

J66a69n 35R20á17ž

3. 8. 2020 17:08

Průmyslová špionáž a snaha ovlivňovat politiku existuje ve světě odjakživa. Že se to děje dnes sofistikovanými elektronickými prostředky je dáno dobou. Také, že to dělají všechny státy, které k tomu mají vhodnou strukturu, nevyjímaje samozřejmě Rusko a Čínu , je také neoddiskutovatelným faktem. A že v době, kdy jsou Rusko a Čína z politických důvodů přímo démonizovány, tak mediální zvýrazňování jejich snah o proniknutí do elektronických systémů jiných států, či firem je celkem pochopitelné a není třeba se tím nějak zvláště vzrušovat, či na nevyváženost informování o těchto pokusech poukazovat.

Fakt, že to dělají všichni musíme vzít v potaz a věnovat se intenzivně úsilí, abychom se pokud možno co nejlépe proti takovým útokům, ať jsou vedeny odkudkoliv, efektivně bránili.

2 1
možnosti
Foto

Nechápu, proč by u nás něco chtěli krást vyspělé země. Co jako by u nás našli? Volební program ANO? Ale právě rozvojové ekonomiky mají co ukrást. Rusko nemá ani na chleba a Čína je krádežemi vlastnictví víc než známá. Je zbytečné zevšeobecňovat a tím východní despocie omlouvat.

1 4
možnosti
JJ

Pravda a láska vám hodně leží v žaludku, nemám pravdu, Přemysle?:-)

2 6
možnosti
EH

Dneska není problém útočit odkudkoliv. Stačí si otevřít email od "admina", vyplnit heslo a brána do podniku je otevřená. ;-D

2 1
možnosti
JJ

...madame je počítačová expertka? Jestli jo, tak upřímnou soustrast zaměstnavateli:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."