Přemysl Čech

O tom, že Sobotka jen do podzimu, maximálně do zimy?

12. 03. 2017 16:57:02
Možná, že otevření, ale i ti skrytí odpůrci pana Sobotky mohou být rádi, že nebyli zvoleni do nejužšího týmu, který povede tuto stranu k porážce v podzimních volbách.. Člověk jehož prioritou v EU je složení lančmítu nemůže vyhrát.

V době, kdy Turecko pořádá předvolební mítinky po části západní Evropy, jako kdyby to bylo doma, v době, když i západní politici, co byla sluníčka usměvavá k přistěhovalcům teď začínají přitvrzovat tím, že si dovolí něco tak nemyslitelného, jako vyhoštění vládních představitelů země se kterou sdílejí společnou obranu v rámci NATO, v době kdy islám začíná díky migrantům ve velké části Evropy zapouštět kořeny a rozhlíží se kam dál, tak v této době si vybral náš předseda vlády, jako hlavní věc k řešení rozdílné složení stejného výrobku u nás a jinde v okolních státech. Ne že by to nebylo k řešení, ale není až tak moc důležité už jen proto, že to nejsou potraviny důležité pro výživu, ba naopak, konzervy, v době kdy je dostatek jiných a čerstvých potravin, není ani moc zdravé konzumovat a to i v tom lepší složení. A jestli je v Coca Cole u nás víc cukru, jak jinde? Pamlsková vyhláška ji stejně zakazuje a není ji nutno ani kupovat, protože je nezdravá.. Mléka a minerálek je v obchodech dostatek. Tak si myslím, že tímto bojem s větrnými mlýny EU o složení výrobků se ničeho nedosáhne, leda drobné změny v názvu výrobku.

A tak mám obavy, že i kdyby se pan Sobotka konečně probral ze svého tak nějak permanentního spánku a stal se z něj bojovník proti migraci, tak by to už asi vyznělo stejně směšně, jako když chtěl vůči panu Babišovi přitvrdit a řekl to slovo - ojebat..

Ale stejně si myslím, že i když odpůrci Sobotky nebudou přímo u té prohry ve volbách z hlediska odpovědnosti za ni, tak stejně ostrouhají. On pan místopředseda Chovanec "vychovaně" dokončí po volbách to, co se nepovedlo naštěstí kdysi panu Haškovi a to i právě díky jemu. Nakonec má všechny předpoklady pro dobrého vůdce. Nebojí se, je schopný i všeho schopný a hlavně se netváří kvůli migraci, jako jeho stranický a vládní šéf tak podělaně.

Autor: Přemysl Čech | karma: 33.17 | přečteno: 1329 ×
Poslední články autora