Přemysl Čech

O tom, že "kulturní" svět dost nekulturně degeneruje..

9. 07. 2017 21:49:09
A je docela možné, že třeba nás, co jsme žili v tom "chudém" socializmu se to prozatím až tolik netýká.. Lidé v Česku, na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku i jinde, kde si socializmus prožili, se zdají být daleko víc na rozumu.

Stačí, se ale podívat kolem sebe, hlavně až za hranice do míst o kterých jsme kdysi před listopadem snili.. Bordel nad bordel. Ve Švédsku se bojí ženy po setmění vycházet, v Hamburku se koná párty chuligánů, prý bojující za lepší svět, v Japonsku už někteří muži začínají dávat přednost před manželkami silikonovým pannám, ženy chodí v mužských šatech a muži v ženských, děti kazí kariéru, nákupní centra nahrazují přírodu, za všechno může Rusko a Čína, v USA je uřvaná opozice vůči prezidentovi, co chce dát zem do pořádku a zamezit drogám a násilí, v Belgii, Francii, Anglii bují muslimské čtvrti, co se dávají do boje za muslimskou Evropu, Itálie, Řecko, co se zmítají pod náporem utečenců, kteří však po většinou chtějí do své vysněné blahobytné země Německo, co je nalákalo na cukrátka peněžních dávek..

A pak jsou tu filantropové, co ten bordel financují, protože na strachu se nejvíc vydělává. A pak jsou tu i ti, co se nechají k tomu využít, protože peníze jim nikdy nesmrdí a nebo si nechají vymýt své mozky. A je to právě tím, že kdysi měli rodiče daleko víc času na své děti. Teď si je raději kupují drahými věcmi. A tak tato část mladé generace se na degeneraci společnosti podílí tím, že buď rezignuje na uplatnění a nebo se chce hodně viditelně uplatnit. A na ty právě takoví, jako Soros spoléhají, protože na klidu se špatně vydělává.. Nejvíc se vždycky co svět je světem vydělávalo na degeneraci společnosti a na jejím neklidu.

Autor: Přemysl Čech | karma: 35.56 | přečteno: 1100 ×
Poslední články autora