Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Celý vtip je v tom, že média vyštrachala z pár negativních reakcí (takové se najdou všude ke všemu) zhruba tři "nejrasističtější" a rozpoutala kolem celé kauzy bombastickou a vlezlou kampaň. A hromada lidí - včetně Vás - jim sedla na lep:-/

8 3
možnosti
JP

Bohužel nemáte pravdu - není jich pár

5 1
možnosti
Foto

Tohle bude trochu složitější problém. Lidé se do hloupých seriálů dokážou vžít právě z toho důvodu, že jsou jim blízké, respektive jsou blízké jejich představám. Nežijí svůj reálný život, protože by je stálo příliš úsilí ho změnit, snadnější je ho nahradit sledováním seriálu, kde je možné se s postavami plus minus ztotožnit. Když chce někdo něco prodat, měl by lidem nabídnout iluzi, jenže co si má český fotřík počít s iluzí, že bude dvacetiletým takřka podvyživeným černochem? Obchodník by měl plnit nesplněné touhy a u nás k nim těžko patří mladý štíhlý černoch. Mařka určitě sní o tom, že její starej může vypadat výrazně lépe, dokáže si lehce představit atleta místo pivního pupku, ale těžko sní o tom, že její děti budou barevné a uřízne si na vesnici ostudu.

9 6
možnosti
TH

A co herci-cernosi? A co sportovci-cernosi? jestli nekdo potrebuje k nakupu trika nejake zosobnenijeho "nesplnene touhy" , tak .....................nemam slov.

Treba si to triko nakonec nekoupi, ale tady jde oneco jineho, tady lid sili.

1 1
možnosti
MK

Proč vadí? Vadí proto,že se všude cpou uměle. Dnes "u Krause na Primě" černoška,od děcka u nás,s debilním americkým přízvukem. Co umí,čím vyniká jsem se nedozvěděl. Od pohledu hloupá......ale je černá a to má být asi devíza.

9 9
možnosti
Foto

Ne, že by to byl můj šálek čaje, ostatně na Krausův pořad se ani nedívám, nicméně z krátkého popisu se zdá, že až tak hloupá asi nebude... pokud si dokázala získat publikum, lhostejno, že v USA, pak asi rozhovor s ní v talk show může být pro někoho zajímavý. Kdyby byla bílá a dokázala totéž, určitě by ji také pozvali...

Bianca Cristovao – česká komička, sestra zpěváka Bena Cristovao, bude v Americe bojovat o titul nejvtipnějšího člověka planety. Americká společnosti Laugh Factory, která provozuje comedy cluby po celé Americe, hledá nejvtipnějšího člověka světa. Do soutěže se zapojili performeři z celého světa a mezi nimi také česká komička Bianca Cristovao. O postupu do semifinále i o celkovém vítězi rozhodne veřejnost. Bianca Cristovao není na tuzemské standupové scéně žádným nováčkem. Svými historkami baví publikum i několikrát měsíčně. Protože je soutěž mezinárodní, podmínkou účasti je zaslání tříminutového videa v angličtině, což pro Biancu nebyl problém. Sbírá zkušenosti přímo v USA, kde střídavě žije. Právě tam má sestra zpěváka Bena Cristovao takovou fanouškovskou základnu, která ji žene do druhého kola soutěže, jež se konalo v Helsinkách. Ve Finsku o finálové formaci rozhodovala napůl porota, napůl tzv. buzz score, kterého soutěžící dosáhli v prvním kole. Pětice komiků se následně utká o titul nejvtipnějšího člověka světa. O tom, kdo se jím stane, a navíc získá finanční odměnu ve výši 100 000 dolarů a vyrazí na tour, rozhodne veřejnost

7 3
možnosti
LP

Řeknu Vám to takto, pane Čechu. mně černoši a černošky v letácích vadí stále více. Stejně tak černí herci - když si vezmu podíl černochů v USA a v Hollywoodu, tak je to jednoznačná pozitivní diskriminace. Nepřeji černochům nic zlého, ale prostě mi to vadí. Nenadávám však kvůli tomu na internetu, jen vyslovuji svůj názor. Domnívám se, že je to důsledek toho, jak bezmocně přihlížím multikulturní propagandě, proti které nemohu vůbec nic dělat. Tlak vyvolává protitlak, víte?

Úplně nejvíc mně však vadí ten řev sluníček o tom jací jsme rasisté a idioti, že to takto cítíme a jak je tohle vůbec možné. Ta netolerance a agresivita těchhle vlastníků té jediné pravdy je nesnesitelná. Každý, kdo se podíval do diskuse pod tím článkem, tak mi musí dát za pravdu. co je sakra špatného na tom, že to já cítím takto? Vůbec nic špatného na tom není!!! Já mám právo si myslet a říkat, co si myslím, pokud tím neubližuji jiným lidem.

Mně se líbí názor pana Kechlibara na http://www.kechlibar.net A není to proto, že to vidí stejně jako já.

Také si myslím, že je to jen další příležitost pro novináře, aby nám omlátili, jací jsme rasisté a xenofobové. :-) Milí novináři, trhněte si!

18 11
možnosti
Foto

Každá diskriminace je špatná, pozitivní i negativní. Vaše tvrzení "nepřeju jim nic zlého, ale vadí mi" také není zrovna správné.

Je samozřejmě blbost, když v díle, které má ambice být historickým výkladem události, kde černoši nebyli, a přitom tam hrají hlavní roli, není dobře, na druhé straně vzhledem k podílu afroameričanů a hispánců na množství lidí v americe je mi úplně jedno, kolik jich hraje v těch ostatních, smyšlených filmech, rozuměj v těch, které si nehrají na reprodukci skutečnosti.

Na druhé straně...jak si třeba v africe nebo jižní americe mají v divadle nastudovat Shakespeara :-) těžko si budou moci dovolit angažovat tolik herců správného etnika... :-)

2 2
možnosti
JH

J17a51n 33H89l82e82d63í41k

4. 1. 2017 21:15

černoch nevadí, je to svobodné rozhodnutí majitelů soukromé firmy, i když by bylo morálně na mnohem vyšší úrovni nabídnout focení Svazu invalidů, kde mají i urostlé jedince, třeba s neviditelným poškozením sluchu nebo zraku. Podporou cizích zlatokopů zvyšujete příchod mnohopočetných nežádoucích skupin z Afriky.

4 7
možnosti
IM

I82v55a51n 17M36i14n51á60ř

4. 1. 2017 18:22

S autorovým názorem je možné souhlasit .. ALE - je rovněž velmi pravděpodobné, že společnost s oprávněným rozhořčením reaguje na - nesmyslnou posedlost multikulturalizmem ... kterou nám vnucují západní a Bruselští vůdci !!

26 5
možnosti
TH

Lidl je rizen z Brusele? To jste asi netusil, ze? ;-D

0 1
možnosti
KC

Klasický fyzikální zákon akce - reakce, platí i ve společnosti. Až do nás sluníčka a náhončí reklama přestanou hustit vrchem i spodem jejich jedině správný pohled na svět, nikdo si plakátů nevšimne.

29 6
možnosti
MP

To snad už není možné... Kvůli několika primitivním komentářům, notabene na Facebooku (!), je tato zpráva nejdřív na titulních stranách všech zpravodajských serverů, a teď se k tomu budou přidávat i bloggeři...? 8-o Pod téměř každým článkem na internetu, i kdyby měl být o Matce Tereze, se najdou nějaké negativní, hloupé a urážlivé reakce. Jsem přesvědčen, že tahle byla vybrána naprosto účelově. Proč nenapíšou někdy článek o tom, jak vulgárně a arogantně uráží aktivisté (a jsou mezi nimi i známé osobnosti) lidi, kteří si dovolí nesouhlasit s jejich otevřenou náručí k migrantům.

23 2
možnosti
JA

Však o to jde - najít pár komentářů nějakých blbů a na nich ostatní pranýřovat, jací jsme nekulturní hlupáci. Před dvěma roky by si černocha v reklamě nikdo nevšiml.

12 0
možnosti
MB

No já myslím, že je to jen uměle vytvořený problém...mediálně rozmazané výroky nějakých jednotlivců...kterých se najde na různá témata vždycky dost.

Myslím, že s tím nikdo skutečný problém nemá...dokud se to nezačne takhle rozmazávat.

13 0
možnosti
MB

problém je, že ti jednotlivci jsou politici (byť lokálního významu)

5 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 34,31
  • Průměrná čtenost 1411x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."