Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobotka má jednu vadu, nikdy nepracoval a nevedl žádný kolektiv!! V bruselu jsme měli pana Kužvarta, a ten uměl říct jinou řečí jenom několik slov!;-(

2 0
možnosti

Rv

Tak to určitě není!

Korupční frakce ČSSD spolu s Kalouskem a Fialou podtrhla Bohuslavu Sobotkovi nohy, fysicky a psychicky ho prakticky zlikvidovali.

Jinak: ČSSD v podzimních volbách prohraje tak jako tak! To už ví sociální demokraté dávno, a proto se nikdo nehrnul na místo Bohuslava Sobotky. Sobotka to již dávno ví, že již dávno je mimo hru, takže tato vlastně politická sebevražda už mu nemá co zhoršit!

0 0
možnosti

J72a58n 74R39á12ž

2. 5. 2017 17:22

Vláda bez ANO nepřipadá v úvahu. Jednak by ji Zeman nejmenoval a zcela určitě je pár vysoce postavených socialistů, kteří ví, co by to pro ČSSD znamenalo, kdyby se stal Babiš mučedníkem, proti kterému se ty zlodějské strany v čele s ČSSD spojily, aby ho z politiky vyštvaly, protože chtěl ukončit jejich rozkrádání, jak by to všude takto prezentoval. Babiš by po volbách nepotřeboval už nikoho, aby sestavil vládu, jakou chce. No a pak "Bůh ochraňuj ČR".

1 1
možnosti

Právě se vracím z hradu....

3 1
možnosti

Vláda bez ANO, jak píšete - čssd s podporou pravičáků, to se voličům líbit nebude - čssd potřebuje silného lídra, dělnického kádra typu Chovanec. Sobotka se svým image hodného středoškoláka se nehodí do nepohody. Babiš je groteskní figurka, ale oblíbená. Češi a Moraváci prostě dostali, čeho si zaslouží. ...katastrofa, kdy volby s převahou vyhraje Babiš má otevřený konec, ale katastrofa to být nemusí, když sestaví dobrou vládu a lidi během 4 let zjistí, že je nikdo neotravoval a mají se líp. Pak bude podle lidu vše OK. Tak to u nás funguje.

1 3
možnosti

Pokud se ANO jako vítězná strana voleb "sčuchne" s komunisty, má zaděláno na problémy. A přitom moc jiných možností nemá. ČSSD a TOP 09 nepřichází v úvahu a ODS by předvedla pořádný veletoč, kdyby se s ním dala do holportu. Zbývá jedině KDU-ČSL+STAN (pokud překročí 10% hranici), s níž ovšem těžko vytvoří většinovou vládu, takže se nakonec neobejde bez nějaké menší strany, která překročí hranici 5%. Bude ještě veselo.

1 1
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."