Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Při dnešních technických možnostech a kvalitě některých IT, by zjištění IP adresy, ze které Šumanovci pracují nemělo zabrat více, než 20 (slovy dvacet) minut. Asi současný stav oběma protiřečícím stranám zatím vyhovuje.

0 0
možnosti

Ať už je Šuman kdo chce, důležitý je obsah. Babiš nás nabádá, abychom si nevšímali StB praktik na umlčení a dehodestaci protivníků politických i podnikatelských, nevšímali si slovníku nehorší galérky, hlavně ať nás nenapadne, že jeho bezohledná asociální krutost dopadne na všechny mimo jeho byznys a že k tomu využije všechny možné prostředky, včetně námi placených úředníků. Jediné co od něho a jeho nohsledů slyšíme je že je to všechno "účelovka", univerzální slovo na všechna odhalení, žádné zásadní popření zveřejněných skutečností, žádné důkazy, které vše vyvrátí. Křišťálový Standa, odklánějící Martin, olověný Miloš, podpantoflář Petr, sarajevský Václav, ti jenom čumí co se dá okecat jedním slovem a spousta lidí svému guru nekriticky věří. Víte vy političtí pohrobci, něměli jste koupená média. Barandov nic (není divu), NOVA lehce (i reportáž o polské vzteklině je delší, s několika odborníky), jen ČT 1 objektivně (s prostorem pro obě strany).

5 0
možnosti

Ještě jste zapomněl na Primu - ta už vůbec ale vůbec nic...

0 0
možnosti

Společnost stále zmítají mýty - Že prezident obraňuje republiku před utečenci + oligarcha vytváří lidem práci a platí daně ... V podstatě neuvěřitelné kraviny, ale fungují ! ... Naštěstí, zdá se, že ta šablona se začíná drolit. Přál bych si naplnění předpokladu - V každé base bude asi nějaký komín, pak i hnízdo. Tu přilétá Pelikán, Babiš s Faltýnkem jej krmí. Miloš, již jako důchodce, má spostu volného času, tedy opět k hnízdu vyráží na návštěvu svých blízkých ... :-)

5 0
možnosti

Určitě hodně pamatujete, myslíte si vážně, že to co přijde po těch které zmiňujete bude lepší?:-) Lidsky i co do schopností?

1 0
možnosti
Foto

Julius Šuman může být krycí jméno pro Bělobrádka alias klidnou sílu, jak v pohádce o dvou obrech, které prostý pasáček přesným házením kamenů poštval proti sobě a potom co se ti dva umlátili k smrti dosáhl svých 20%.;-)

0 0
možnosti

Snažím se na politiku dívat "technicky" - osobně se mi zdá výkon ANO na to že mají prachy, část medií, v této fázi dost chabý. To co tady na idnesu předvádí jejich salónní ekonom Michl mi připadá takové druholigové.

0 0
možnosti

Protože chytří lidé se od ANO už odklonili.

5 3
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."