Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ano ten výraz si pamatuji, možná to znamenalo co teď s gatěmi, ale možná taky kam a jak padnu.;-D Pokud by se to stalo mě, asi bych ti gatě potřeboval vyměnit.

4 0
možnosti
LC

Králíka stahovat ani piruetku jsem neviděl, ale kdybych věděl, jak umí pan profesor zpívat ... kdo ví komu bych to hodil. Tu třetí chybu pana Drahoše jste popsal, podle mě, přesně.

S tím Dubčekem to ale vidím trochu jinak. Drahoš mu to přece v debatě na ČT vlepil, že se při první návštěvě bude za jeho slova omlouvat. Já očekával Zemanovskou repliku ve stylu, že pan Drahoš se bude omlouvat slovy (dovoluji si překopírovat z mého příspěvku pod jiným blogem) ... Omlouvám se za slova svého předchůdce, který prohlásil, že velký syn slovenského národa, 1. tajemník KSČ, soudruh Alexandr Dubček se zachoval v roce 1968 jako zbabělec. Opak je pravdou. Své pevné a zásadové postoje demokrata prokázal i v následujících letech podpisem pendrekového zákona i chováním v době normalizace, jak popsali slovenští disidenti. Jenomže, Zeman se stylizoval v celé debatě do role smířlivého pána a nechal to bez povšimnutí. Naopak, pan Drahoš se stylizoval do role útočného diskutéra, která mu vůbec neseděla (asi se v kabině s týmem hecoval a skandovali bojovná hesla) a tím to projel.

9 0
možnosti
Foto

Napsal jste to hezky, máte karmu. Jenom prosím popatřte na manželku pana Drahoše, zda neukrývá nějakou gramatickou záludnost.

Ale to, co řekl Zeman o Dubčekovi, bylo příliš mírné. On tu sovětskou invazi totiž celou zavinil.

12 2
možnosti
Foto

Díky za upozornění.. No já a pravopis furt spolu bojujeme.. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 28,68
  • Průměrná čtenost 1411x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."